Retur och byte

Att returnera en vara kan inte vara enklare. Prova dina köp i bekvämligheten av ditt eget hem och om du behöver skicka tillbaka dem har du 14 dagar på dig att byta eller returnera från det datum du fick din beställning.

Vänligen se till att dina varor returneras nya, oanvända och utan våra nätbutiker och designerplaggetiketter kvar. Returer som inte uppfyller vår policy kommer inte att accepteras och skickas tillbaka till kunden.

Kontakta vår kundtjänst om du har ytterligare frågor.

Returnerar ditt köp

1. Begär helt enkelt ett RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) inom 14 dagar efter att du tagit emot din beställning.

2. Logga in på ditt konto och under Mina beställningar, välj beställningsnumret som innehåller de varor du vill returnera.

3. Klicka på knappen SKAPA ETT RETUR/BYTE och följ stegen

4. Markera rutan för att godkänna vår returpolicy. Vi skickar sedan ett e-postmeddelande med ditt RMA (Returns Merchandise Authorization) och kurirens referensnummer.

För att säkerställa att din retur omfattas av vår kostnadsfria returpolicy, skicka tillbaka den från samma land som den levererades till. Beställningar som skickas tillbaka från en annan destination kan medföra extra kostnader och försenas i tullen.

Vi ser helst att varor returneras till oss via vår egen tjänst så att de är skyddade och försäkrade. Du kan återvända på alla säkra sätt, men vi kan inte ta ansvar.

Får en återbetalning

Din återbetalning kommer att krediteras till den ursprungliga betalningsmetoden eller som butikskredit på ditt konto.

lease notera att återbetalningar kan ta upp till 10 arbetsdagar att visas på ditt konto på grund av varierande behandlingstider mellan betalningsleverantörer.

Vår policy

Alla varor måste returneras nya, oanvända och med alla våra webbplats- och designerplaggetiketter kvar. Returer som inte uppfyller vår policy kommer inte att accepteras och skickas tillbaka till kunden.

Upprepade returer

Vi erbjuder en flexibel returpolicy för att göra din online shoppingupplevelse ännu enklare. Vi övervakar antalet returer som görs av kunder, och fortsatta returer kommer att flaggas och eventuellt nekas efter vårt gottfinnande eller leda till att ditt konto stängs.

Sen returer

Ditt köp ska skickas tillbaka till oss inom 28 dagar efter mottagandet av din beställning.

Skor

När du provar skor, tänk på att inte repa sulorna eller markera skokartongen. Returer ska även innehålla dammpåse och låda, eftersom dessa anses vara en del av produkten. Placera skokartongen i en annan kartong för att förhindra skador under transporten.

Felaktiga varor

Varor klassas som felaktiga om de tas emot skadade eller om ett tillverkningsfel uppstår inom sex månader efter köpet. Föremål som är skadade till följd av normalt slitage anses inte vara felaktiga.

Om din vara är felaktig när du tar emot den kan du returnera den för återbetalning. Begär helt enkelt ditt Returns Merchandise Authorization-nummer (RMA) och returnera de felaktiga varorna till oss inom 30 dagar från den dag du tog emot dem.